Over Thirza

Mijn naam is Thirza Beckeringh (1975). Ik ben moeder van 3 schitterende kinderen en woonachtig in De Betuwe.

Mijn hele leven al ben ik dol op de natuur en ben ik het liefste buiten.


Ik was als kind al gevoelig en dapper, een vrijbuiter, een soort Ronja de Roversdochter. Een puur en nieuwsgierig kind dat alles op gevoel deed en niet eens goed wist hoe het anders moest. Maar ik leerde me aanpassen, teveel.... En dat juist zorgde ervoor dat ik dingen ging doen die niet bij me pasten. In 2013 heb ik het (werk)roer volledig omgegooid en besloot ik dat het echt tijd werd om mijn eigen pad te lopen, meer naar mijn gevoel gaan luisteren. Dit leidde tot het volgen van verschillende opleidingen op het gebied van Yoga (oa. Basis- en vervolgopleiding Hatha yoga, Yin yoga, Yin/Yang yoga, Hot Yoga en Stoel Yoga), meditatietechnieken en Psycho Sociaal coaching volgens de Wielwerkmethode.

Inmiddels ben ik al jaren yoga- en meditatiedocent, Mind-Walk Trainer, natuurcoach en bijna afgestudeerd als psychosociaal therapeut volgens de Wielwerkmethode. Daarnaast heb ik mijn Reiki II certificaat behaald.

Mijn drijfveer en passie is mensen bewust te maken van hun lichaam, emoties, energie en geest. Daarnaast ben ik dol op de natuur en gebruik ik haar als spiegel en locatie voor al mijn trainingen en coaching.


Waar ik goed in ben? Ik zie snel (onbewuste) patronen, verbindingen tussen oorzaak en gevolg van gedrag en emoties. Ik kan mij goed invoelen in de gedachten en gevoelens van een ander. Ik ben eerlijk en hou je met veel liefde een spiegel voor. Ik weet op een waardige, respectvolle manier om te gaan met verdriet, verlies en afscheid. Daarnaast kan ik mensen stimuleren om het beste uit zichzelf te halen.

Mijn intuitie is zeer sterk ontwikkeld en ik kan jou helpen jezelf (weer) in je kracht te zetten. Ik ben spiritueel en sta met beide voeten in de klei. 


Zoek je meer rust in jezelf, ben je op zoek naar je passie, vind je het lastig om grenzen aan te geven, wil je omgaan met emoties als verdriet, boosheid of angst, loop je vast in dingen op je werk of privé, herhalen zich belemmerende patronen uit je verleden, neem dan contact met me op en dan kijken we samen wat bij jou past.


Take Your Inside Outside!YogaThirza